goudbaar - 250 gram
Umicore AU

Goudbaar - 250 gram - Umicore

Beschikbaarheid: goed verkrijgbaar

Deze pure gouden baar weegt 250 gram. Elke baar heeft een uniek serienummer dat u in staat stelt de oorsprong ervan te achterhalen. U koopt dus goud waarop u 100% kan vertrouwen. Bovendien investeert u aan 0%BTW!

Prijs per eenheid incl. btw:
€ 12298.05

Meer details over de gouden baar (250g) (2016)

Beschrijving

Deze gouden baar bestaat uit 250 gram puur goud met een zuiverheidsgehalte van 99,99%. Op de goudbaar staan het gehalte en het gewicht, maar ook het logo van Umicore. Op elke baar staat een uniek serienummer. Deze baar bestaat uit gerecycleerd goud en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.
Prijs van gouden baren
Doorgaans zijn gouden baren goedkoper in aankoop dan gouden munten. Deze baar bestaat uit minstens 99,99% puur goud. Hoe groter het formaat van een goudbaar, hoe goedkoper om erin te investeren. Een goudbaar van 250 gram is namelijk een stuk goedkoper om te produceren dan 5 baren van 50 gram.

Echtheidscertificaat

Bij elke baar wordt een certificaat van echtheid geleverd.


Btw

Goudbaren worden gezien als beleggingsgoud en zijn dus vrijgesteld van btw. De prijs van beleggingsgoud staat immers internationaal vast, waardoor een btw-heffing de concurrentieverhoudingen zou verstoren.


Beleggen in goud : een uitstekende keuze

Een veilige keuze

Bij het kopen van goud kunt u kiezen tussen allerlei gouden munten en gouden baren. De meest verkochte gouden beleggingsmunten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram). Meestal zijn goudbaren voordeliger om aan te kopen dan munten. Daarom kiezen veel beleggers in goud voor een goudbaar in plaats van voor gouden munten.
Gouden baren zijn de perfecte keuze als u grotere bedragen wilt investeren. De prijs van een goudbaar is direct gelinkt aan de goudprijs.

Waar moet u rekening mee houden?

Gouden baren zijn uiteraard zeer kostbare bezittingen. Wees ervan bewust dat een kluis in dit geval geen overbodige luxe is. Ook in een bankkluis kunt u uw goud bewaren, maar dan komen er uiteraard kosten bij kijken. Houd er ook rekening mee dat goud geen onmiddellijke opbrengst genereert: het levert geen rente of dividend op. De eigenlijke vermeedering van de waarde zit in de stijging van de goudprijs.

Goudbaren verkopen

U blijft altijd de baas over het goud dat u bezit: de baar is sowieso makkelijk terug te verkopen. De meeste investeerders hebben als doel om winst te maken met het doorverkopen van hun gouden baren of munten. Het is daarbij vooral van belang het juiste moment te vinden om uw baren of muntten door te verkopen.

De goudprijs

De goudprijs verandert minder snel dan de zilverprijs. Bovendien is het rendement op goud al sinds 1971 veel hoger dan op zilver. Banken kiezen goud, geen zilver als reserve. Wist u dat de helft van het aanbod van goud verwerkt wordt tot baren en munten? De andere helft wordt verwerkt in sieraden en in industriële toepassingen.

Prijsgarantie: de meest actuele prijs

U kunt op deze site live de koersen van de goud- en zilverprijs volgen. Zo heeft u gegarandeerd steeds de meest actuele informatie bij de hand.
De prijzen van de baren worden vastgelegd op het moment van de bestelling.


  • Gewicht: 250 gram
  • Afmetingen: circa 55 mm op 25 mm, 10 mm dik
  • Materiaal: goud
  • Goudgehalte: 99,99% - 24 karaat
  • Fabrikant: Umicore

 

Nieuwsbrief

Actuele koersen

 

Goud vandaag

Goud - 1 kg:   € 48 706,91
Goud - 1 oz:   € 1 514,93
Goud - 1 gr:   € 48,71

Zilver vandaag

Zilver - 1 kg:   € 547,88
Zilver - 1 oz:   € 17,04
Zilver - 1 gr:   € 0,55
waarom kopen bij Silvercorner

Verzekerde verzending

Alle pakketten worden 100% verzekerd verzonden. U kiest dus voor een zorgeloze investering. Bovendien wordt uw aankoop in een anonieme verpakking bezorgd.

Advies bij uw aankoop

heeft u vragen bij uw eerste aankoop of advies nodig bij een grote investering? Op eenvoudig verzoek ontvangt u gratis advies voor uw mogelijke investering.

Afhalen na afspraak

Woont u in Zeeland en wenst u te besparen op de verzendingskosten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen in onze winkel te Axel!