Betalingsmogelijkheden

Betaling via overschrijving

 

Na het doorsturen van uw bestelling ontvangt u een betalingsuitnodiging via email. In dit bericht vindt u alle nodige details om de overschrijving op de juiste manier uit te voeren. Gelieve deze aanwijzingen zorgvuldig te volgen zodat we uw betaling correct kunnen registreren.

 

Hebt u geen betalingsuitnodiging ontvangen na uw bestelling? Contacteer ons.

 

Uw bestelling, met vastgelegde goud- en zilverprijzen, is bindend.

 

Gelieve daarom uw bestelling onmiddellijk te betalen. De producten zijn immers voor u gereserveerd. Indien het bedrag niet binnen de 4 werkdagen op onze rekening staat, zijn we omwille van koerschommeling genoodzaakt een prijscorrectie door te voeren, in uw nadeel. Bovendien zijn hier ook administratiekosten en dossierkosten aan verbonden.

Nieuwsbrief

Actuele koersen

 

Goud vandaag

Goud - 1 kg:   € 55 653,99
Goud - 1 oz:   € 1 731,01
Goud - 1 gr:   € 55,65

Zilver vandaag

Zilver - 1 kg:   € 643,87
Zilver - 1 oz:   € 20,03
Zilver - 1 gr:   € 0,64
waarom kopen bij Silvercorner

Verzekerde verzending

Alle pakketten worden 100% verzekerd verzonden. U kiest dus voor een zorgeloze investering. Bovendien wordt uw aankoop in een anonieme verpakking bezorgd.

Advies bij uw aankoop

heeft u vragen bij uw eerste aankoop of advies nodig bij een grote investering? Op eenvoudig verzoek ontvangt u gratis advies voor uw mogelijke investering.

Afhalen na afspraak

Woont u in Zeeland en wenst u te besparen op de verzendingskosten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen in onze winkel te Axel!