Over Silvercorner

Spaarders weten vaak niet wat er met hun geld gebeurt. Ook beleggers in aandelen of fondsen krijgen geen grip op de echte waarde van hun investering. Wilt u vertrouwen hebben in uw belegging, dan zijn edelmetalen de investering bij uitstek. Door fysiek zilver of goud te kopen, ziet en voelt u immers wat u krijgt voor uw geld. Dat is een onbetaalbare zekerheid in deze tijden.

 

Koop in vertrouwen

Het maakt niet uit hoe u het liefste bestelt: of u nu liever online winkelt, graag uw bestelling doorstuurt via e-mail of gewoon eerst even wat informatie wil tijdens een telefonisch gesprek. De Silvercorner staat altijd klaar om u te informeren over welke keuzes u in uw bepaalde situatie het beste maakt. Heeft u dus vragen, contacteer ons dan gerust! De Silvercorner biedt u met kennis van zaken de mogelijkheid om op de juiste moment en aan de juiste prijs uw belegging in zilveren of gouden munten te plaatsen.

 

Beleggen in gouden en zilveren munten

Bij Silvercorner maken we de drempel voor een investering in edelmetaal zo laag mogelijk. Op onze website vindt u ook wel voordeelpakketten van zilveren munten, de zogenaamde tubes en monsterboxen. Maar in tegenstelling tot bij vele van onze concurrenten heeft u bij Silvercorner de mogelijkheid om ook gewoon zilveren en gouden munten per stuk aan te kopen.

Nieuwsbrief

Actuele koersen

 

Goud vandaag

Goud - 1 kg:   € 55 653,99
Goud - 1 oz:   € 1 731,01
Goud - 1 gr:   € 55,65

Zilver vandaag

Zilver - 1 kg:   € 643,87
Zilver - 1 oz:   € 20,03
Zilver - 1 gr:   € 0,64
waarom kopen bij Silvercorner

Verzekerde verzending

Alle pakketten worden 100% verzekerd verzonden. U kiest dus voor een zorgeloze investering. Bovendien wordt uw aankoop in een anonieme verpakking bezorgd.

Advies bij uw aankoop

heeft u vragen bij uw eerste aankoop of advies nodig bij een grote investering? Op eenvoudig verzoek ontvangt u gratis advies voor uw mogelijke investering.

Afhalen na afspraak

Woont u in Zeeland en wenst u te besparen op de verzendingskosten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen in onze winkel te Axel!