Bezorging van uw pakket

De meeste klanten kiezen er voor om hun pakket via Micropakket thuis te laten bezorgen. Van zodra u kiest voor een thuislevering, wordt uw verzendingskost automatisch berekend aan de hand van de ordegrootte van uw bestelling. Uw verzendingskosten zijn dan klaar en duidelijk te zien tijdens het bestelproces.

U heeft echter ook de mogelijkheid om uw bestelling na correcte betaling zelf te komen ophalen in onze winkel.

1. Verzekerde verzending via Micropakket

 

Al uw aankopen worden verzekerd verzonden via Micropakket. Elke bestelling wordt in een discrete verpakking verzonden. Van zodra wij uw pakket samengesteld hebben, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de melding dat uw pakket klaar staat voor verzending. Vanaf dat Micropakket uw pakket bij ons ophaalt, communiceert dit bedrijf rechtstreeks met u over de leveringsdatum.

Micropakket is een hoog gewaardeerd transportbedijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van pakketten met een hoge waarde. U kunt op de dag van de bezorging bij Micropakket een schatting van het tijdstip van aflevering opvragen.

 

Verzendingskosten voor Nederland, België en Luxemburg

 

Aankoopbedrag
Nederland
België
Luxemburg
 
vanaf 0 tot 5 000 euro
15,00 euro
20,00 euro
20,00 euro
vanaf 5 000
gratis
gratis
gratis

 

2. Afhaling in onze winkel

 

Woont u in de buurt van Axel en wilt u besparen op het verzendingsbedrag?

Kies er dan voor om uw aankoop op halen in onze winkel (Stationstraat 5, 4571 LA Axel). U kunt uw bestelling afhalen tijdens onze openingsuren of na afspraak.

 

Nieuwsbrief

Actuele koersen

 

Goud vandaag

Goud - 1 kg:   € 55 653,99
Goud - 1 oz:   € 1 731,01
Goud - 1 gr:   € 55,65

Zilver vandaag

Zilver - 1 kg:   € 643,87
Zilver - 1 oz:   € 20,03
Zilver - 1 gr:   € 0,64
waarom kopen bij Silvercorner

Verzekerde verzending

Alle pakketten worden 100% verzekerd verzonden. U kiest dus voor een zorgeloze investering. Bovendien wordt uw aankoop in een anonieme verpakking bezorgd.

Advies bij uw aankoop

heeft u vragen bij uw eerste aankoop of advies nodig bij een grote investering? Op eenvoudig verzoek ontvangt u gratis advies voor uw mogelijke investering.

Afhalen na afspraak

Woont u in Zeeland en wenst u te besparen op de verzendingskosten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen in onze winkel te Axel!