Online zilver kopen aan de scherpste prijs

Beleggen in edelmetalen is per definitie een goed idee. Spaargeld brengt weinig op bij de bank, de economie is niet altijd even stabiel...

 

Kiezen voor een belegging in zilveren munten is kiezen voor zekerheid. Zilveren munten zijn goedkoper dan goud in aankoop, dus beleggen in zilveren munten is bijzonder toegankelijk, ook voor beginnende beleggers. Silvercorner garandeert u steeds een snelle, veilige en discrete levering van elke online bestelling. Bovendien kunt u op onze website de actuele zilverkoers terugvinden. Dit helpt u om het juiste moment van uw aankoop te bepalen. De prijs die u betaalt, wordt vastgelegd op het effectieve moment van de bestelling.

 

Bij Silvercorner Nederland heeft u alle vrijheid bij de aankoop van uw munten. U kiezen om gewoon wat losse munten aan te kopen. Wie slim aankoopt, kiest voor de voordeelpakketten. Geniet van een stapelkorting op tubes met 20/25 zilveren munten of monsterboxen van 500 zilveren munten.

 

 

Onze selectie zilveren munten

 

 

 

Silvercorner selecteert voor u enkel de interessantste zilveren munten zoals o.a.: de Canadese Maple Leaf, de American Silver Eagle en de Zilveren Philarmoniker munt. Alle zilveren munten uit ons aanbod zijn geslagen in erkende munthuizen. Het grootste deel heeft een gewicht van 1 troy ounce en heeft een zuiverheid van 99,9% of hoger. Door hun verfijnde uitvoering en grote populariteit is onze selectie zilveren munten wereldwijd vlot verhandelbaar.

 

 

 

Zilveren beleggingsmunten of bullion munten vallen onder de margeregeling. Dit betekent dat er geen 21% btw op het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen op de winstmarge van de verkoper. Voor zilveren baren geldt deze vrijstelling niet. Dat betekent dat bij zilveren baren 21% btw op het volledige bedrag wordt verrekend. Dat maakt het kopen van zilveren munten veel interessanter dan het investeren in zilveren baren. Op de website van de Silvercorner zult u dan ook enkel zilveren munten vinden, geen zilveren baren of zilverstaven.

De laatste jaren is het investeren in edelmetalen sterk in opmars. Beleggers kiezen eerder voor de zekerheid van fysieke gouden of zilveren munten of baren, dan voor de relatieve onzekerheid van geld op de bank. Investeren in edelmetalen is de verstandigste keuze om uw kapitaal veilig te stellen.

De zilvervoorraad slinkt, de vraag blijft stijgen. Met andere woorden: zilver wordt een steeds schaarser edelmetaal. Dit heeft als gevolg dat de prijzen fel kunnen stijgen. Zeker de laatste jaren zorgt deze prijsstijging ervoor dat beleggers steeds meer aandacht hebben voor zilver. Er wordt voorspeld dat de zilverprijs in de toekomst in verhouding sterker zal stijgen dan de prijs van het goud.

De waarde van zilver hangt samen met de fysieke eigenschappen van dit kostbare edelmetaal. Over de hele wereld wordt zilver gezien als een waardevolle grondstof, een edelmetaal dat zijn waarde nooit zal verliezen. Investeren in zilver is dan ook een interessante belegging op lange termijn.

Zilveren munten hebben een enorm potentieel. Het potentieel van de prijs van het zilver wordt berekend aan de hand van de goud/zilver ratio. Het is zo dat de zilverprijs altijd sterker fluctueert dan de goudprijs. Door het feit dat de zilvermarkt een kleinere markt is, zijn de stijgingen en dalingen in de zilverprijs steeds opmerkelijk groter dan die in de goudprijs.

 

Nieuwsbrief

Actuele koersen

 

Goud vandaag

Goud - 1 kg:   € 55 653,99
Goud - 1 oz:   € 1 731,01
Goud - 1 gr:   € 55,65

Zilver vandaag

Zilver - 1 kg:   € 643,87
Zilver - 1 oz:   € 20,03
Zilver - 1 gr:   € 0,64
waarom kopen bij Silvercorner

Verzekerde verzending

Alle pakketten worden 100% verzekerd verzonden. U kiest dus voor een zorgeloze investering. Bovendien wordt uw aankoop in een anonieme verpakking bezorgd.

Advies bij uw aankoop

heeft u vragen bij uw eerste aankoop of advies nodig bij een grote investering? Op eenvoudig verzoek ontvangt u gratis advies voor uw mogelijke investering.

Afhalen na afspraak

Woont u in Zeeland en wenst u te besparen op de verzendingskosten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen in onze winkel te Axel!