Online zilveren munten kopen aan de scherpste prijs

Wilt u slim investeren in zilveren munten?
Koop vandaag nog aan de beste prijs, makkelijk en snel via de webshop van Silvercorner.

 

Alle beleggingsmunten uit onze selectie zijn uiterst geschikt om te investeren in zilver. Deze munten zijn geslagen met een zuiverheid van tenminste 99,9% puur zilver. Ze hebben bovendien stuk voor stuk een internationale bekendheid waardoor ze over de hele wereld verhandelbaar zijn. Zilveren munten hebben een zeer groot potentieel en zijn een te duchten concurrent voor investeringsgoud.

 

Onze selectie zilveren munten

Zilveren Kangaroo munt - 1 ounce 2016
€ 19.65

De Australische zilveren Kangaroo munt van 1 troy ounce wordt geslagen door de Perth Mint house. Dit munthuis lanceerde hiermee in 2015 een munt die scherp geprijsd is en die kan concurreren met de Canadese Maple Leaf en de Oostenrijkse Philharmoniker. De zilveren Kangaroo munten bestaan uit 31,103 gram puur zilver en worden gekenmerkt door de afbeelding van een springende kangoeroe, het symbool voor Australië.

 

Zilveren Maple Leaf munt - 1 ounce 2018
€ 19.65

De zilveren Maple Leaf munt (2018) bevat 1 troy ounce puur zilver. Dit is wereldwijd een van de puurste en populairste zilveren munten. Dankzij haar bekendheid is de Maple Leaf prima verhandelbaar over de hele wereld.

 

Zilveren Philharmoniker munt
€ 19.65

Deze populaire Oostenrijkse belegginsmunt uit 2017 heeft een zilvergehalte van 99,9%. Deze munt is vrij recent ontstaan: sinds 2008 wordt ze uitgegeven door Oostenrijkse Mint, die daarmee de eerste Europese zilveren beleggingsmunt op de markt bracht.

 

Zilveren American Silver Eagle munt - 1 ounce 2016
€ 20.25

De Amerikaanse Silver Eagle wordt sinds 1986 geslagen en is één van de meest verkochte zilveren beleggingsmunten ter wereld. Deze pure zilveren munt is vooral bij Amerikaanse beleggers zeer populair en is wereldwijd verhandelbaar.

 

Kookaburra zilveren munt
€ 22.23

De Perth Mint Australië slaat de Kookaburra sinds 1990, met jaarlijks veranderend Kookaburra motief. De 2016 Kookaburra munt is voorzien van een volwassen kookaburra zittend op een weipaal. Dit is beslist eén van onze favorieten munten met jaarlijks verrassend motief.

 

Koala zilveren munt
€ 23.23

Deze prachtige munt is ook afkomstig van The Perth Mint Australië. De Koala munt van 1 ounce is geslagen in 99,9% puur zilver. Deze munt wordt in beperkte oplage geslagen en is een populaire bullion munt bij zowel beleggers als verzamelaars.

 

Zilveren Philharmoniker munt in tube
€ 391.94

Koop de prachtige Wiener Philharmoker zilveren munten in een gesloten tube van 20 munten en geniet van een mooie stapelkorting!

 

Zilveren Silver Eagle munt in tube
€ 403.94

Koop de prachtige American Silver Eagle zilveren munten in een gesloten tube van 20 munten en geniet van een mooie stapelkorting!

 

Zilveren Kangaroo munt in tube
€ 489.92

Koop de prachtige Australian Kangaroo zilveren munten in een gesloten tube van 25 munten en geniet van een mooie stapelkorting!

 

Zilveren Maple Leaf munt in tube
€ 489.92

Koop de prachtige Canadian Maple Leaf zilveren munten in een gesloten tube van 25 munten en geniet van een mooie stapelkorting!

 

Zilveren Australian Kangaroo munt in monsterbox
€ 4862.20

Sinds 2015 dé munt die de drempel verlaagde naar het kopen van een Monsterbox. Dit pakket 250 zilveren munten.  Geniet van een mooie stapelkorting voor deze mintbox! 

 

Zilveren Canadian Maple Leaf munt in monsterbox
€ 9724.40

Deze voordelige monsterbox gevuld met 500 prachtige Canadian Maple Leaf zilveren munten wordt steeds vaker door onze klanten besteld. Geniet van een mooie stapelkorting bij de Silver Corner! 

Gratis verzending!

 

Zilveren Philharmoniker munt in monsterbox
€ 9724.40

Koop de prachtige Wiener Philharmoker zilveren munten in deze voordelige monsterbox van 500 munten en geniet van een mooie stapelkorting! 

Gratis verzending!

 

Zilveren American Silver Eagles munt in monsterbox
€ 10124.40

Misschien wel de meest ter verbeelding sprekende zilveren munt in een voordelige, gesloten monsterbox van 500 munten te koop. Geniet van een mooie stapelkorting voor deze mintbox! 

Gratis verzending!

 

 

Nieuwsbrief

Actuele koersen

 

Goud vandaag

Goud - 1 kg:   € 48 711,35
Goud - 1 oz:   € 1 515,07
Goud - 1 gr:   € 48,71

Zilver vandaag

Zilver - 1 kg:   € 548,14
Zilver - 1 oz:   € 17,05
Zilver - 1 gr:   € 0,55
waarom kopen bij Silvercorner

Verzekerde verzending

Alle pakketten worden 100% verzekerd verzonden. U kiest dus voor een zorgeloze investering. Bovendien wordt uw aankoop in een anonieme verpakking bezorgd.

Advies bij uw aankoop

heeft u vragen bij uw eerste aankoop of advies nodig bij een grote investering? Op eenvoudig verzoek ontvangt u gratis advies voor uw mogelijke investering.

Afhalen na afspraak

Woont u in Zeeland en wenst u te besparen op de verzendingskosten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen in onze winkel te Axel!